Uklonite BRADAVICE prirodno sa domaćim receptom za samo nekoliko dana!

Mnoge osobe imaju problem sa bradavicama, ako imate taj problem, u ovom članku možete otkriti prirodne metode kojim ih lako možete otkloniti.

Papiloma virus se obično prenosi direktnim kontaktom, ali postoje i slučajevi kada se prenose i indirektno.

Bradavice su čvorići koji pri pojavljivanju imaju istu boju kao i koža, ali s vremenom postanu žućkasti. Mogu se pojavljivati i u grupama, a mogu se pojaviti oko već postojeće bradavice.

Najčešće se bradavice pojavljuju kod djece i to na šakama i prstima. Postoje subungvalne bradavice koje se pojavljuju pod noktima djece koja imaju naviku da grizu nokte.

Ponekad bradavice nestanu same, ali uvijek ima mogućnost da se ponovo jave. U nastavku predstavljamo dva recepta za otklanjanje bradavica.
1. RECEPT

Sastojci:

100 ml jabukovog sirćeta
Kora dva limuna
Priprema:

Pomiješajte sastojke i stavite smjesu u staklenu posudu. Zatvorite posudu i ostavite da stoji sedam dana. Nakon toga stavljajte smjesu na bradavice nekoliko puta dnevno. Poslije nekog vremena će se osušiti i otpasti.

2. RECEPT

Sastojci:

2 svježa jajeta
Pamuk, zavoj ili flaster
Priprema:

Na papiru za pečenje ispecite ljuske jajeta na 250 stepeni. Poslije ostavite ljuske da se ohlade i usitnite ih. Taj prah ljuski treba ostati suh i zato trebate staviti u staklenu posudu i zatvoriti.

Nanesite ovaj prah na bradavice i fiksirajte sa zavojem ili flasterom. Ponavljajte postupak dok se ne riješite bradavica.

megagiga.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *