Svaki izgubljeni kilogram produljuje život za tri mjeseca!

Debljina uzrokuje mnoge komplikacije poput dijabetesa tip 2, kardiovaskularnih bolesti, cerebrovaskularne bolesti, arterijske hipertenzije…
U Zavodu za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” u Centru za preventivnu medicinu, u sklopu programa zdravog mršavljenja pokrenute su usluge neinvazivnog liječenja pretilosti (debljine) uređajem EXILIS Elite.
Svako smanjenje tjelesne težine poboljšava zdravstveno stanje, a svaki izgubljeni kilogram produljuje tri mjeseca života!

Debljina je stanje prekomjernog nakupljanja masnog tkiva u organizmu te je jedan od vodećih javnozdravstvenih problema današnjice. Debljina uzrokuje mnoge komplikacije poput dijabetesa tip 2, kardiovaskularnih bolesti, cerebrovaskularne bolesti, arterijske hipertenzije, dislipoproteinemije, gastrointestinalne bolesti, poremećaja disanja u snu, endokrinoloskih poremećaja, malignih oboljenja, degenerativnih bolesti zglobova. Reduciranjem tjelesne težine za samo pet % smanjuje se rizik obolijevanja od niza bolesti povezanih s debljinom. Zdravo mršavljenje prvenstveno uključuje uravnoteženu prehranu i tjelesnu aktivnost primjerenu dobi i zdravstvenom stanju.
Neinvazivno liječenje pretilosti uređajem Exilis
EXILIS Elite tvrtke BTL najbrži je i najsnažniji medicinski uređaj za neinvazivno i bezbolno uklanjanje masnih naslaga i oblikovanje tijela. Princip djelovanja je u strogo kontroliranoj simultanoj emisiji monopolarne radiofrekvencije, disperznog ultrazvuka i modula za hlađenje, kojim se osigurava djelovanje na zeljenoj dubini tkiva. Jedna od značajki koja izdvaja Exilis od drugih uređaja je činjenica da sustav posjeduje Energy Flow Control koji osigurava maksimalan učinak na tkivo koje se tretira osiguravajući pritome ugodan tretman i pacijentovu sigurnost. Rezultati tretmana su dugotrajni ukoliko se provodi pravilna i uravnotežena prehrana i tjelesna aktivnost primjerena dobi i zdravstvenom stanju.

Dugotrajni rezultati uz Exilis: Exilis je 2012. i 2013. godine proglašen najboljim uređajem za neinvazivno uklanjanje masnih naslaga, poboljšanje tonusa kože, smanjenje celulita. Tretman traje od 20-30 minuta (ovisno o broju tretiranih regija) u razmacima od 7 do 10 dana. Tretman je primjeren svim osobama od 20 do 70 godina. Rezultati su dugotrajni, u samo 4 – 6 tretmana moze se izgubiti od 4-15 cm obujma. Tretman je potpuno bezbolan, vrlo ugodan, bez nuspojava te se nakon tretmana pacijent može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Dnevno.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *