Stavite čehno bijelog luka u usta i sačekajte nekoliko minuta: Nećete vjerovati šta će se desiti!

Uzimaju mali čen bijelog luka, stavljaju ga u usta i natapaju pljuvačkom,“šetajući“ po usnoj duplji. Ova procedura se radi ujutro tokom 30 minuta, kada je u našim ustima “đubrište”.

Efekat sisanja bijelog luka zaista je zapanjujući. Pljuvačka, zajedno sa hranljivim korisnim materijama dospijeva u krv, čisti krvne sudove i limfu. Takođe, bijeli luk jača usnu duplju i desni prestaju krvariti, piše “Uspešna žena“…

Nakon procedure, bijeli luk treba ispljunuti i oprati zube. Ako se, i nakon pranja zuba, osjeća miris, ubaciti u usta zrno kafe, ili malo peršunovog lista. Nekoliko gutljaja mlijeka će potpuno ukloniti miris bijelog luka iz usta.

Zašto stavljati bijeli luk u usta?

Bijeli luk odlično čisti krv
Stimuliše apetit
Štiti od epidemije gripa i drugih respiratornih bolesti
Nevjerovatno ojačava imunitet
Koristan kod anemije
Liječi hronični bronhitis
Pomaže kod bolesti bubrega i bešike
Čisti kožu
Ako vam predstavlja problem staviti cio čen bijelog luka u usta, počnite sa četvrtinom čena ili manjim komadićem, i polako povećavajte količinu.

“Sa ovim receptom se ranije nisam susretala. On je zaista veoma djelotvoran. Provjerila sam ga na sebi”, navodi jedna od svjedokinja ovog postupka:

“Pošto sam jedno vrijeme bila anemična (posljedica kursa agresivne hemioterapije), koristila sam dosta industrijskih preparata koji sadrže gvožđe. Dakle, ukinula sam ih i počela sam sisati bijeli luk, svako jutro. Nakon mjesec dana odradila sam laboratorijske nalaze krvi. Zamislite moje iznenađenje kada sam uvidjela da je moj hemoglobin 130 jedinica, prije je bio samo 90!

Ispričala sam za ovaj recept svojoj prijateljici, koja svake jeseni i proljeća počinje sa „magarećim” kašljem. Znate na šta mislim, kašljete, poput psećeg laveža, i mislite da ćete dušu povratiti. Počela je sisati bijeli luk i postala fanom ove metode, jer kašalj je postepeno nestajao.

Njen muž je imao probleme sa bubrezima (mislim da je imao kamen, sada se ne sjećam), u urinu je bilo krvi. Počeo je sisati bijeli luk, urin je postao čist, očistila se i koža.”

Ovakvih slučajeve iscjeljivanja je mnogo. Upornim korištenjem ovog recepta ljudi postižu veoma dobre rezultate.

nase-zdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *