Pozorno čitajte! Ovo su opasni znaci da vam prijeti rak

Tijelo čovjeka, a posebno njegov imunološki sustav, ne mogu funkcionirati na najbolji način ako prakticirate određene stvari.
Iznenadit će vas koliko tijelo jednostavno pokazuje da mu prijeti rak. Jedan od istaknutih američkih liječnika koji zastupaju holistički pristup zdravlju, dr. David Brownstein objavio je pet čimbenika koji ozbiljno slabe imunološki sustav, što povećava rizik od raka.
Brownstein je ravnatelj Holističkog medicinskog centra u Zapadnom Bloomfieldu, u američkoj državi Michigan. Autor je 10 bestselera, i urednik je popularne edicije “Natural Way to Health”. Dr. Brownstein je imao velikog uspjeha u liječenju bolesnika koji nisu uspjeli izliječiti konvencionalnim metodama, piše CancerMercola.com.

“Obično kod pacijenta utvrdim ključni manjak važnih hranjivih sastojaka, kao i hormonalni poremećaj, što je uobičajena posljedica tzv. ‘Standardnog američkog načina prehrane’. Ovakav način prehrane lišava ljude mnogih hranjivih sastojaka i izaziva poremećaje u radu raznih hormona, zbog čega gube životnu snagu”, kazao je taj doktor.
Tijelo čovjeka, a posebno njegov imunološki sustav, ne mogu funkcionirati na najbolji način ako:
1. Pušite ili žvačete duhan,
2. Imate manjak određenih hranjivih tvari ili hormona u organizmu, ili su oni u neravnoteži,
3. Patite od prekomjerne težine,
4. Jedete mnogo rafiniranih šećera i žitarica bez ovojnice,
5. Unosite otrove putem hrane, vode, zraka ili lijekova.

Dakle, obratite pozornost na ove loše navike, promijenite ih, promatrajte svoje tijelo i spriječit ćete nastajanje raka, tvrdi ovaj doktor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *