Potopite noge u hladnu vodu svako veče pred spavanje i posmatrajte šta se dešava sa vašim organizom… bit ćete iznenađeni!

Možda vam ova metoda ne djeluje djelotvorno, ali pogledajte šta doktor Sergej Bubnovski, stručnjak za kinezioterapiju, ima da kaže

Svjetski poznati i priznati stručnjak za kinezioterapiju iz Moskve izjavio je da je ključ za jači imuni sistem u vrlo jednostavnoj praksi koju svako može sprovesti.

Sve što treba da uradite jeste da držite svoja stopala u hladnoj vodi, svakog dana kada dođete sa posla. Ovo će nevjerovatno opustiti vaša stopala nakon napornog dana na poslu i napraviti čudo za vaš imuni sistem. Naglašava da je ključ ove metode koristiti hladnu vodu. Ne toplu, ne mlaku, samo hladnu.

– Kada dođete kući, napunite lavor hladnom vodom i držite stopala u njemu 15 minuta.

Osušite stopala i obujte par vunenih čarapa. Uživajte u toploti i zapamtite, ovo bi trebalo ponavljati svake večeri ako želite ojačati svoj imunitet. Ova metoda je takođe korisna ako ste prehlađeni.

U ovom slučaju bi trebalo nekoliko puta ponavljati ovu metodu, a ne samo jednom dnevno. Vaša prehlada će ubrzo nestati a vi ćete biti preporođeni.

Doktor Sergej kaže da ne bi trebalo da budete zabrinuti zbog hladne vode ako ste prehlađeni. On garantuje da će vam ova metoda biti od koristi i da vam neće naškoditi na bilo koji način.

Izvor: fokuzz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *