Ako dodate OVO u sok od narandže dobit ćete prirodni lijek za izbacivanje NIKOTINA iz pluća!

Jeste li čuli za tzv. “tartar kremu” tačnije puder koji se pokazao dobrim kod mnogih stvari. Može vam pomoći i da prestanete s pušenjem i izbacite nikotin iz organizma.
Duhan je štetan po naše zdravlje i stoga, ako pušite- prestanite jer vam škodi. Osim što škodi vama, škodi i osobama koje se nalaze u vašoj blizini. a da ne govorimo da vam zbog pušenja koža postaje siva, zubi žute i prije ćete dobiti bore.

Loše navike zamijenite dobrima i bićete sretniji. Ovdje ćemo vam navesti neke zdravstvene prednosti tartar kreme:

Konzumacija pola male kašike ovog praha jednom dnevno u čaši vode i očistit ćete toksine i nikotin iz organizma. Konzumacijom na isti način ćete riješiti problem sa urinarnim infekcijama.

Može vam pomoći da regulišete pritsak i holesterol. Ipak, trebate se zdravo hraniti pored toga i smanjiti unos masti i soli jer velik unos povećava pritisak, začepljava krvne sudove i dovode do srčanog udara. Također. potrebno je da odete ljekaru i ne dozvolite da to preraste u ozbiljan problem.
Može vam pomoći i ako imate problem sa aknama. Konzumirajte na isti način kao što je gore navedeno. Ne preporučuje se nanošenje direktno na kožu.

Da poboljšate ukus , možete dodati par kapi soka od narandže. Konzumirajte mjesec dana i napravite pauzu, isto važi i za prethodne slučajeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *